Légiósok: 48 óra alatt még öt ajánlat érkezett Nikolicsért

PIETSCH TIBORPIETSCH TIBOR
Vágólapra másolva!
2016.12.21. 08:45
null
Nikolics megőrzi szívében a varsói klubot (Fotó: Nikolics Nemanja official Facebook-oldal)
Filipovics Vladan, Nikolics Nemanja menedzsere a Nemzeti Sportnak árult el részleteket a játékos átigazolásáról. Mint beszámoltunk róla, a magyar csatár az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytatja pályafutását.

„Nikónak már a nyáron is volt több ajánlata, végül úgy alakult, hogy maradt Varsóban – mondta Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak. – Rengeteget tett azért, hogy a Legia bejusson a Bajnokok Ligájába, ráadásul gólt szerzett a Dortmund ellen, most pedig a góllövőlista vezetőjeként búcsúzik. Lengyelországban mindent elért, amit lehetett, ezért is gondoltuk úgy, hogy elérkezett a váltás ideje.”

„Érdeklődőkből eddig sem volt hiány, de miután kiderült, hogy a vasárnapi volt az utolsó meccse a Legiában, felpörögtek az események. Az elmúlt negyvennyolc órában öt klub jelentkezett be érte, három kínai, egy emírségekbeli és egy angol.”

„Mind az öt türelmet kért tőlünk, de a kínai ajánlatok hiába voltak anyagilag kedvezőbbek, mint az amerikai, egyfelől nem lett volna korrekt a chicagóiakkal szemben, ha az utolsó pillanatban másként határozunk, másrészt meggyőződésünk, hogy a Major League Soccerben új, ám az eddigiekhez hasonlóan eredményes korszak kezdődik Niko karrierjében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik