Hollandia: „A nézők csodásan kiálltak Németh mellett"

Vágólapra másolva!
2013.08.16. 17:48
Németh Krisztián csapata, a Roda a Vitesse-t fogadja a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) szombati játéknapján. Ruud Brood vezetőedző a felkészülés során szóba hozta a Cambuur ellen 2–0-ra megnyert múlt heti bajnokit, amelyen Németh is gólt szerzett – nem sokkal egy nagy helyzet elpuskázása után.

A tréner elmondta: a Cambuur legyőzésének nagyon örült, azonban nem kápráztatta el, ahogyan megszületett a siker, hiszen játékosai olyan hibákat követtek el, amiket egy erősebb csapat, például a következő rivális, a Vitesse bizonyosan megbüntetett volna. Németh Krisztián góljának azonban feltétel nélkül tudott örülni, ahogyan annak is, hogy a közönség nem fordult el a korábban hibázó magyar játékostól.

„Csodálatos volt, ahogyan a közönség kiállt Németh Krisztián mellett – mondta Brood. – Krisztián rendkívül bosszús volt a kihagyott helyzete miatt, ez még a későbbi gólörömén is érződött. Nagyon keményen dolgozott a meccsen, de kicsit elszigetelődött, mert a középpályával nem volt a legjobb az összeköttetés. Krisztián nagy terheket pakol magára, ezért különösen örültem annak, hogy gólt szerzett."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik