Hamburg: Stieber miatt Olaszországba vágyik az edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.30. 16:30
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg magyar válogatott támadója, Stieber Zoltán a mostani szezonban még egyszer sem fért be a kikötővárosi együttes meccskeretébe. A HSV vezetőedzője, Bruno Labbadia legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, ha a Bundesligában az olasz szabályok lennének érvényben, más lenne a helyzet.

A Hamburg trénere korábban elmondta, a magyar légiós „nagyszerűen teljesít az edzéseken, ám a jelenlegi keret nagyon jól működik, és nem érzi úgy, hogy változtatnia kellene”.a magyar légiós „nagyszerűen teljesít az edzéseken, ám a jelenlegi keret nagyon jól működik, és nem érzi úgy, hogy változtatnia kellene”.

Stieber azóta sem tudta beverekedni magát a Hamburg meccskeretébe, a Bundesliga első hét fordulójában még a kispadra sem ülhetett le, így a német sportsajtóban már felvetődött a távozásának lehetősége.

„Irigylem az olasz vezetőedzőket, mert húsz játékost nevezhetnek a mérkőzésekre. Ilyen feltételek mellett Stieber mindig kerettag lenne” – mondta Labbadia a kialakult helyzettel kapcsolatban.

A magyar játékoshoz kapcsolódó hír, hogy kisebb bokasérülése miatt kedden és szerdán csak könnyített edzésmunkát végzett. A Hamburg Twitter-bejegyzése szerint jelenleg Stieber a csapat egyetlen nem bevethető tagja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik