Genk: mozgás a kapusposzton, de csak Köteles mögött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 14:31
Elképzelhető, hogy Grzegorz Sandomierski a következő szezont újra a Racing Genk labdarúgócsapatában tölti, de a Het Nieuwsblad beszámolója szerint egyelőre csak második lehet Köteles László mögött a kapusrangsorban.

Grzegorz Sandomierski 2011-ben került a Genkhez, de Köteles László mögött egyszer sem jutott szóhoz, és a belga csapat – amely 2016-ig szóló szerződést kötött vele – háromszor is kölcsönadta (Jagiellonia, Blackburn, Dinamo Zagreb).

A háromszoros lengyel válogatott kapus legutóbb decemberben védett a zágrábiaknál, majd térdsérülése után engedélyt kapott, hogy Genkben végezze a rehabilitációt, és felépülése után a Racinggal eddzen.

A belga lap beszámolója szerint Köteles jelenlegi helyettese, Kristof Van Hout valószínűleg nem kap új szerződést, így ha Sandomierski jó benyomást tesz Emilio Ferrera vezetőedzőre, ő lehet Köteles mögött a második számú kapus.

A Genk jelenleg a hatodik helyen áll a belga bajnokság felsőházi rájátszásában, öt fordulóval a zárás előtt tizenkét ponttal van lemaradva az éllovas Standardtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik