Felkészülés: Gulácsi sajnálja a bakit, Szalai nem elégedett

Vágólapra másolva!
2013.07.12. 09:31
Mint arról beszámoltunk, a Red Bull Salzburg labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-es győzelmet aratott a Schalke 04 ellen – a meccsen Gulácsi Péter és Szalai Ádám is szerepet kapott, sőt, volt egy „párharcuk” is: Gulácsi örülhetett, csakúgy, mint a meccs végén.
„Ez volt az első jelentősebb mérkőzésem hazai közönség előtt, boldog vagyok, hogy nyerni tudtunk. Sajnálom ugyanakkor, hogy a vendégek gólja előtt hibáztam, kellemetlen, pattogós középre adás volt. Szerencsétlenül értem a labdához, amely az ellenfél elé gurult, de a végén csak a győzelem foglalkoztatott” – értékelt a Nemzeti Sportnak önkritikusan Gulácsi Péter.

„Nem lehetünk elégedettek, mert kikaptunk, játékunkon érződött a sok edzés. Igyekeztem ugyanúgy játszani, mint Mainzban, sokat mozogni, bemenni a védők mögé, zavarni a labdás játékosokat. Csakugyan volt egy jó lövésem, de Péter remek mozdulattal kiszedte a sarokból” – vélekedett Szalai Ádám.

HOGYAN FOGADTÁK GULÁCSIT A SALZBURGI SZURKOLÓK? HOGY LETT BELŐLE „GULÁS?” HELYSZÍNI TUDÓSÍTÁS ÉS EXKLUZÍV FOTÓK A MECCSRŐL A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik