Ciprus: Nagy Zoltán úgy véli, legyőzik Leandróékat a rangadón

Vágólapra másolva!
2010.04.02. 16:56
A bajnoki cím szempontjából kulcsfontosságú mérkőzés következik a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: vasárnap az éllovas Omonia az Anorthosziszt fogadja. Utóbbi magyar kapusa, Nagy Zoltán szerint a vendégek megtörik rossz sorozatukat a Leandrót foglalkoztató címvédő ellen.

A sigmalive.com rangadót felvezető kérdésére Nagy Zoltán úgy felelt, hogy az ő csapata, az Anorthoszisz lesz a bajnok – feltéve, hogy vasárnap legyőzi a pillanatnyilag négy ponttal jobban álló Omoniát, amely a télen szerződtette a volt debreceni Leandrót.

„Ezen kívül már csak négy forduló van hátra, így nem hiszem, hogy a döntetlen elég lenne – mondta a magyar kapus, aki szerint az sem riasztó, hogy csapata 2004 szeptembere óta nem nyert idegenben bajnokit az Omonia ellen. – A negatív sorozatok arra valók, hogy megszakítsák őket..."

Az interjút közlő honlap a kispadozást türelmesen viselő, a felkínált játéklehetőséget minden körülmények között megbecsülő kapusként írja le Nagyot, akinél nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról is érdeklődött:

„Jól érzem itt magam, szóba is került már a hosszabbítás lehetősége, de egyelőre csak az előttünk álló mérkőzésekre szeretnék összpontosítani. Utána ráérünk a szerződéssel foglalkozni" – mondta a 36 éves kapus, aki 2004 óta véd Cipruson, és ebben az idényben tíz bajnokin (köztük a legutóbbi hármon) állt a famagusztai együttes kapujában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik