Benfica: Csoboth Kevin edzésbe áll és nagyon szurkol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.15. 12:05
A Benfica U19-es csapatának magyar támadója, Csoboth Kevin szeptemberben szenvedett kisebb térdsérülést, ami miatt nem vehet részt korosztálya most zajló Eb-selejtezőin sem. De készül a visszatérésre klubjánál, és a tavaszi elitkörben a válogatottban is játszani szeretne.

„Sajnos a legrosszabbkor sérültem meg, hiszen így a Benficában az ifjúsági bajnokok ligája-meccseiről maradok le, míg az U19-es válogatottban nem szerepelhetek az Eb-selejtezőkön. Szerencsére kisebb sérülésről van szó, mára már panaszmentes vagyok, a jövő héten kezdhetem el az edzéseket, s egy hónap múlva vissza is térhetek a pályára” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Csoboth Kevin, aki a válogatott szünetben hazalátogatott, így itthonról szurkolhatott a hazai rendezésű Eb-selejtezőtornán szereplő U19-es válogatottnak. „Sajnos a legrosszabbkor sérültem meg, hiszen így a Benficában az ifjúsági bajnokok ligája-meccseiről maradok le, míg az U19-es válogatottban nem szerepelhetek az Eb-selejtezőkön. Szerencsére kisebb sérülésről van szó, mára már panaszmentes vagyok, a jövő héten kezdhetem el az edzéseket, s egy hónap múlva vissza is térhetek a pályára” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Csoboth Kevin, aki a válogatott szünetben hazalátogatott, így itthonról szurkolhatott a hazai rendezésű Eb-selejtezőtornán szereplő U19-es válogatottnak.

„Nagyon szorítok a fiúknak, és továbbjutás esetén, a selejtező tavaszi elitkörében szeretnék én is segíteni a csapatnak – beszélt a szélső a korosztályos válogatottról. – Jó volt látni, hogy az első meccsen, a szlovénok ellen milyen jól játszott a csapat a második félidőben. A küzdeni tudással Koszovó ellen sem volt probléma, de a nagy tét miatt kicsit görcsössé, emiatt pontatlanná vált a csapat, de ettől függetlenül mindenképpen tovább kell jutni. Nagyon szurkolok a fiúknak a keddi, Ausztria elleni meccsen is.”

Mint ismert, az U19-es válogatottunk két forduló után négy ponttal vezeti a selejtezőcsoportját, és kedden már döntetlennel is biztosan továbbjut.

Csoboth hozzátette, nagyon hiányzik már neki a játék, de miután hétfőn visszatér a Benficához és újrakezdheti a tréningeket, már csak előre tekint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik