Anglia: Tímár távozik Plymouthból, de öt hónapnyi pénzére még vár

Vágólapra másolva!
2011.05.17. 09:18
Tímár Krisztián nyáron távozik az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságból kieső Plymouth Argyle-tól, amely tartozik is neki. A védő még nem tudja, hol folytatja a pályafutását.

„Elsősorban külföldön szeretnék maradni, de nem zárkózom el a hazatéréstől sem. Korábban játszottam a Videotonban és a Ferencvárosban is, ám mint említettem, a külföldi lehetőség előnyt élvez" – mondta a Nemzeti Sportnak a zöld-fehérekkel korábban hírbe hozott Tímár Krisztián, akinek június végén lejár a szerződése.a zöld-fehérekkel korábban hírbe hozott Tímár Krisztián, akinek június végén lejár a szerződése.

„Öt hónapja nem kaptunk fizetést, most arra várok több társammal együtt, hogy hozzájussunk a pénzünkhöz. Úgy tűnik, új tulajdonosa lesz a klubnak, ezért bizakodó vagyok" – indokolta meg a játékos, miért készül csapatot váltani a nyáron.

Tímár mindössze kilenc alkalommal léphetett pályára a 2010–2011-es bajnokságban, de szerinte ennek nem az edzéseken mutatott teljesítménye lehetett az oka.

„Voltunk néhányan, akik olyan fizetést kaptunk a harmadik ligában is, mint a másodikban. Ráadásul erre jött még a pályára lépési pénz is. Gondolom, ez csíphette néhány ember szemét, hiszen szeptemberben még a hónap játékosa voltam, jó formában futballoztam, októberben pedig mintha elvágták volna, nem kaptam lehetőséget – és választ sem, hogy miért történik mindez."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik