Anglia: így lendült Nagy Ádám lába, a millwalli háborog – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.03.02. 14:10
null
Bristoli gólöröm a szombati meccsen, balra Nagy Ádám (Fotó: bcfc.co.uk)
Egy Nagy Ádámmal történt összecsapás miatt háborog a Millwall labdarúgója, Jayson Molumby – egészen pontosan amiatt, hogy az esetnél nem kapta meg a szerinte teljesen egyértelmű büntetőt az 1–1-re végződő angol második ligás mérkőzésen.

„Térdmagasságban talált el – idézi a Bristol Post Jayson Molumbyt a szombaton lejátszott Millwall–Bristol City meccs (1–1) végjátékában történtekről. – Bizonyítékul be tudom mutatni a stoplinyomokat. Szabálytalanság történt. Két égbekiáltó szabálytalanságot is elkövettek ellenem. Akik rendszeresen nézik a Millwall meccseit, pontosan tudják, hogy nem egykönnyen kerülök földre, ám ha mégis, akkor annak oka van.”

Mint az alábbi videón is látszik, a 16-oson belül helyezkedő Nagy Ádám a szöglet után magasra felpattanó labdát igyekszik félfordulattal a mezőnybe ágyúzni, a látóterén kívülről, mögüle érkező Molumby közbeugrik – a magyar válogatott játékos eltalálja, ám az ír hiába esik hatalmasat, Andy Davies játékvezető nem ítél büntetőt.

EZ TÖRTÉNT


Harminchat forduló után a Bristol 54 ponttal hetedik, a Millwall 51-gyel a tizedik helyen áll a Championship tabelláján, mindkét csapat a feljutással kecsegtető playoffra hajt.

SZAVAZÁS

Ön szerint tizenegyes volt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik