Légiósok: újabb jel, ami arra utal, Nikolics nem igazol a PL-be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.29. 17:53
Újabb játékost szemelt ki magának a csatársorba a Premier League-ben szereplő Hull City: a korábban Nikolics Nemanjával hírbe hozott egyesület ezúttal az angol másodosztályból vásárolna támadót.

Az angol labdarúgó-bajnokság első osztályába frissen feljutó Hull City a jelek szerint letett Nikolics Nemanja megszerzéséről. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az egyesület állítólag kilencmillió fontos ajánlatot tett a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lorient kameruni válogatott csatáráért, Benjamin Moukandjóért.egyesület állítólag kilencmillió fontos ajánlatot tett a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lorient kameruni válogatott csatáráért, Benjamin Moukandjóért.

Angol lapértesülések szerint újabb támadót néztek ki maguknak: a Championship küzdelmeiben részt vevő Bristol City támadóját, Jonathan Kodjiát szeretnék megszerezni. Az elefántcsontparti játékos eddig kétszer volt tagja hazája válogatottjának, szerződése 2018-ig szól.

Jelenleg az egyeztetések zajlanak a két tárgyaló fél között, az élénk érdeklődés azonban egyértelműen arra utal, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó Legia Warszawa magyar válogatottja nem igazol a szigetországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik