Anglia: az edző elégedetlen a magyar védővel és társaival

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 11:08
A Luton Town labdarúgócsapatának menedzsere, Paul Buckle mérges volt a csapatára, különösen a védőkre – köztük Kovács Jánosra –, amiért a Mansfield elleni ötödik ligás bajnokit (2–2) vasárnap nem nyerték meg.

„Két pontot elvesztettünk vasárnap – utalt Paul Buckle a Mansfield elleni mérkőzésre, amelyen csapata 2–1-re vezetett, ám a házigazdák a 85. percben egyenlítettek. – A védők nem tették a dolgukat, ami dühítő, mivel a Mansfieldet a földbe kellett volna döngölniük. Három nagy helyzetünk volt, Kovács János fejesét a gólvonalról vágták ki. Hatalmasat csalódtam, hogy nem nyertünk."Paul Buckle a Mansfield elleni mérkőzésre, amelyen csapata 2–1-re vezetett, ám a házigazdák a 85. percben egyenlítettek. – A védők nem tették a dolgukat, ami dühítő, mivel a Mansfieldet a földbe kellett volna döngölniük. Három nagy helyzetünk volt, Kovács János fejesét a gólvonalról vágták ki. Hatalmasat csalódtam, hogy nem nyertünk."

„A végén csak magunkat hibáztathattuk. Ordítottam az oldalvonal mellől, hogy senki se szabálytalankodjon, de ez mégis megtörtént. Nem játszott minőségi futballt a Mansfield, csak egyszerűen nem védekeztünk megfelelően. Még frusztrálóbb, hogy Mark Tylernek talán egy védenivalója volt az egész meccsen (a két gólt leszámítva). Tanulunk a hibáinkból, a játékosoknak vállalniuk kell a felelősséget" – tette hozzá a 41 esztendős menedzser.

A Luton jelenleg hatodik a tabellán, a legutóbbi három bajnokijából egyet sem nyert meg, ám a hátránya így is csak három pont az éllovas Grimsby Townnal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik