Videó: az észre nem vett kezezés és Könyves irgalmatlan nagy gólja

Vágólapra másolva!
2022.03.07. 08:47
Mint ismeretes, a DVTK vasárnap 2–0-ra győzött az ETO ellen a labdarúgó NB II-ben. A hazaiak azután szereztek vezetést, hogy Hanyecz Bence játékvezető nem vette észre a diósgyőri kapu előtt Szatmári Csaba kezezését – az ellentámadásból Könyves Norbert lőtt balról a hosszú felsőbe. A végeredményt az első diósgyőri gólját szerző Eppel Márton állította be a 2. félidőben. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!

LABDARÚGÓ NB II
26. FORDULÓ

Diósgyőri VTK
ETO FC 2–0 (1–0)
Diósgyőr,
DVTK Stadion, 1460 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Csatári Tibor, Varga, Gábor)
DIÓSGYŐRI VTK:
Danilovics – Szűcs K., Szatmári Cs., Bárdos – Németh Má. (Eperjesi, 68.), Molnár G., Lucas, Oláh B. (Bertus, 82.), Keller (Kocsis D., 82.) – Könyves (Horváth Z., 68.), Eppel (Zsolnai, 74.). Vezetőedző: Kondás Elemér
ETO: Fadgyas – Kovács K. (Fodor, 70.), Kiss M., Csonka, Bagi (Farkas B., 79.), Vincze Á. – Vitális (Vernes, 60.), Tuboly, Toma – Priskin (Bacsa, 60.), Óvári (Szimcso, 60.). Vezetőedző: Klausz László
Gólszerző:
Könyves (38.), Eppel (54.)
MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér:
– Meg kellett dolgoznunk a három pontért. Látványosan és dinamikusan futballoztunk, ellenfelünk pedig jól védekezett, nem volt egyszerű helyzeteket kidolgoznunk. Örülök, hogy nyertünk.
Klausz László: – Érződött rajtunk a kupamérkőzés fáradtsága. Nem volt helyzetünk, viszont a meg nem adott tizenegyes szerintem befolyásolta a mérkőzés alakulását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik