Vasas: Illovszky Rudolf legendás mondata is felkerül az új stadion falára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 15:44
Illovszky Rudolf legendás mondata és a szurkolók emlékei is felkerültek az új Vasas-stadion falaira – tájékoztatta szerkesztőségünket az angyalföldi klub.

„Nekem nem papíron, hanem szóban, egy örökös szerződésem van a Vasassal, amíg élek és mozgok, és hívnak, addig én mindig ott leszek” – hangzott el az emblematikus mondat Illovszky Rudolf szájából 1999-ben, hogy aztán húsz évvel később az új Illovszky-stadion Északi lelátója alatti falon váljon örökre olvashatóvá.„Nekem nem papíron, hanem szóban, egy örökös szerződésem van a Vasassal, amíg élek és mozgok, és hívnak, addig én mindig ott leszek” – hangzott el az emblematikus mondat Illovszky Rudolf szájából 1999-ben, hogy aztán húsz évvel később az új Illovszky-stadion Északi lelátója alatti falon váljon örökre olvashatóvá.

Nemcsak ettől válik vasasossá az angyalföldiek új arénája, hanem a 225 szurkolói idézettől is, amelyek szó szerint beborítják a stadion falait. A Vasas-szurkolók még 2017 januárjában küldték el ezeket az írásokat a Vasas SC által közzétett kérdőívre válaszolva. Szándékosan hagytak üres felületeket is a falakon, lehetőséget adva azoknak a szurkolóknak, akiknek még maradtak legendás történeteik.

A szurkolói lenyomatok mellett a Vasas sikerekben gazdag történelmét is egyedi megoldásokon keresztül mutatják be az új stadionban, ennek kulisszatitkaiba ezekben a hetekben folyamatosan enged betekintést az anyaegyesület a július 5-i ünnepélyes megnyitóig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik