PMFC: Gyánó Szabolcs élvezi a bizalmat, és örül a góljainak

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 11:21
Kiváló formában van Gyánó Szabolcs. A Pécsi MFC 31 éves középcsatára három forduló alatt négy gólt jegyzett tavasszal, nagyban hozzájárulva, hogy csapata a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában az élen áll. A támadó élvezi a bizalmat, és szerinte éppen ez az, ami jó formában tartja.

Kiss László vezetőedző viharos távozása után megnyugodni látszanak a kedélyek Pécsett. A Ferencváros II elleni hétvégi győzelem azt jelenti, hogy a Pécs előnye a nagy rivális Gyirmóttal szemben továbbra is három pont.

Tatabányán két gól, ami a csapat győzelméhez kellett, egy hajszálpontos és pontot érő fejes a hazai, Kozármisleny elleni baranyai rangadón, valamint egy újabb, az együttest megnyugtató bólintás az Üllői úton – ez Gyánó Szabolcs mérlege a tavaszi szezon első három mérkőzésén. A támadó nagy hatékonysággal használja ki a helyzeteit, és maga is érzi, hogy hétről hétre jó formában játszik.

„Az őszi bordasérülésem után sikerült hamar felépülnöm, és azonnal újra bizalmat kaptam, talán ez volt a legfontosabb – értékelt Gyánó Szabolcs a Pécs hivatalos honlapjának. – Már Veszprémben is jól ment a játék az őszi záráson, aztán egy jó felkészülés következett, amitől remek fizikai állapotba kerültem. Örülök annak, hogy sikerül eredményesnek lennem, mert ezzel hasznára tudok lenni a csapatnak."

A korábban Portugáliát is megjáró játékos számára balszerencsésen indult a tavaszi szezon, hiszen rögtön az első fordulóban, a Tatabánya ellen aláfordult a bokája.

Ez nem nagyon zavarta meg: az eset után visszaállt, és tíz percen belül két gólt szerzett. Kisebb sérülése nem hátráltatja, és reméli, hogy Mészáros Ferenc érkezésével nyugalom költözik az öltözőbe.

„Számomra a legfontosabb a bizalom, és örülök annak, hogy Mészáros Ferenc bizalmát is élvezem – fogalmazott Gyánó Szabolcs. – Kiváló az öltözői hangulat, ami leginkább annak köszönhető, hogy az új szakmai vezetés nem forgat fel mindent fenekestül; ami jól működik, azon nem változtatnak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik