PFLA: Zsolnai a Puskás FC-nél, Komjáti a Vidi II edzője

Vágólapra másolva!
2012.07.17. 11:18
Ahogy arról beszámoltunk, alakul az NB II-es Puskás Akadémia FC labdarúgócsapatának kerete.

A klub beszámolója annyit jegyzett meg, hogy rutinos játékosok érkezhetnek még a csapathoz, a Fejér megyei regionális portál, az fmh.hu információi szerint Zsolnai Róbert és a legutóbb a Vasasban szereplő Tóth Balázs is csatlakozik a kerethez. fmh.hu információi szerint Zsolnai Róbert és a legutóbb a Vasasban szereplő Tóth Balázs is csatlakozik a kerethez.

Ahhoz a kerethez, amelynek jelenleg tagja Elek Ákos, Jeff Silva, Polonkai Attila és Szakály Dénes is. Közülük Polonkai biztosan marad, ő lesz a csapatkapitány, a másik három futballista viszont vélhetően távozik a nyáron (Elek Diósgyőrben, Szakály Debrecenben szeretné folytatni).

Az NB II-es gárda Puskás Akadémia FC néven indul a bajnokságban, és Felcsúton rendezi majd a bajnoki mérkőzéseit. A vezetőedző a korábban a DVTK-t irányító Benczés Miklós lesz, akinek pályaedzőként Elekes József, kapusedzőként pedig Disztl Péter segít.

További hír még a Videoton és a felcsúti Puskás Akadémia háza tájáról, hogy az NB III-ban induló Videoton II vezetőedzője Komjáti András lesz, a kapusedzői teendőket pedig Bíró Imre látja el. A csapatban az U19-es kiemelt bajnokságot megnyert csapat játékosai juthatnak főszerephez. A Videoton II is Felcsúton rendezi majd a bajnoki mérkőzéseit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik