NB III: nemet mondott Rudolf a Szparinak, két játékos jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 22:01
Lucas Marcolini és Farkas Márk is a labdarúgó NB III rajtjára készülő Nyíregyháza Spartacus keretével készül. A két játékossal holnap tárgyalnak a vezetők, Rudolf Gergely azonban biztosan nem lesz a Szpari labdarúgója – számolt be a klub honlapja.

A bal oldali védő, Farkas Márk a Tiszaújváros elleni felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a Szpariban. A meccsen és az edzéseken nyújtott teljesítménye után a szakmai stáb úgy értékelte, a csapat hasznára lehet, ezért javasolja a klub vezetésének az átigazolását. Bonyolítja a helyzetet, hogy a védő jelenleg a Haladás futballistája, így klubjával is egyezkedni kell. Farkas Márk a Tiszaújváros elleni felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a Szpariban. A meccsen és az edzéseken nyújtott teljesítménye után a szakmai stáb úgy értékelte, a csapat hasznára lehet, ezért javasolja a klub vezetésének az átigazolását. Bonyolítja a helyzetet, hogy a védő jelenleg a Haladás futballistája, így klubjával is egyezkedni kell.

A kerettel készül a korábban a DVSC-nél és a Békéscsabánál, legutóbb a Kisvárdánál futballozó Lucas Marcolini is. A középpályás tréningezett már együtt a Szparival, de akkor nem kapott szerződést. Most a szakmai stáb számítana rá, így vele is tárgyalnak a vezetők a közös folytatásról.

Rudolf Gergely viszont – egyelőre – nem lesz a Nyíregyháza játékosa. A válogatott futballista megköszönte a Spartacus vezetésének, hogy lehetőséget adtak neki arra, hogy a csapattal készülhessen, és bízik benne, egyszer majd játékosként is visszatérhet a Szparihoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL

Érkezők: Luis Ramos (hondurasi, AZAL PFK – Azerbajdzsán), Jagodics Bence (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Pölöskey Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Bajzát Péter (Mezőkövesd), Perger Bence (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek: Ács Ádám, Lengyel Marcell, Ötvös Bence, Vámos Márk

Kiszemeltek: Farkas Márk (Szombathelyi Haladás) Kapacina Kevin, Lucas Marcolini (legutóbb Kisvárda) Pálinkás Gergő

Távozók: Balogh János (DVSC – szabadon igazolhatóként), Gengeliczki Gergő, Bajzát Péter (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Fodor Ferenc (Puskás Akadémia), Hrabina Alex (Szolnok), Deniss Ivanovs (lett, FK Liepaja – Lettország), Koller Krisztián (ZTE – szabadon igazolhatóként), Pákolicz Dávid, Pekár László (Puskás Akadémia),
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bosnjak Predrag (FTC, onnan Haladás)

Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik