NB III: volt utánpótlás-válogatott középpályást igazolt az Érd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 17:25
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE együttese több új érkezőt is bejelentett, köztük a korábbi utánpótlás-válogatott játékost, Melczer Vilmost – számolt be róla az erdmost.hu.

A 30. életévében járó Melczer Vilmos pályafutása során már az NB I-ben (MTK, Siófok, Mezőkövesd) és az NB II-ben (Budaörs, ZTE) is szerepelt. Legutóbb a szintén másodosztályú Ajka játékosa volt. Melczer korábban az U17-es és az U19-es válogatottba is kapott meghívót.Melczer Vilmos pályafutása során már az NB I-ben (MTK, Siófok, Mezőkövesd) és az NB II-ben (Budaörs, ZTE) is szerepelt. Legutóbb a szintén másodosztályú Ajka játékosa volt. Melczer korábban az U17-es és az U19-es válogatottba is kapott meghívót.

Melczeren kívül két Pest megyei válogatott labdarúgó, Bozsoki Imre és Tárkányi Gergő is Érden folytatja, akárcsak az a Németh Gábor, aki korábban másfél évadon keresztül már volt a klub játékosa.

A másodosztályú Váctól télen fél évre kölcsönbe érkező Pallagi Botond szerződését egy évvel meghosszabbították, így a következő szezonban ő is az érdi középpályát erősíti.

Ami a távozókat illeti, Skita Tamás a Viadukt SE-Biatorbágyhoz szerződött, Hegedűs Norbert felhagyott az aktív sportolással, míg Cservenka Gergővel nem számol a szakvezetés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik