NB III: ismerős megmentő jöhet Egerbe - de csak a nyártól?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.11. 21:45
A Nemzeti Sport Online információi szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Egri FC visszalép a tavaszi szezontól, eközben azonban felcsillant a remény, hogy a nyártól új alapokra építkezve újjáéledhet az egri labdarúgás.

A szombati Utassy Dénes emléktornán a sportért felelősséget érző egri alpolgármester, Rázsi Botond tárgyalt a korábban Egerben már szerepet vállaló Jámbor Jánossal és Vancsa Miklóssal.

A jelenleg a Vasasnál szerepet vállaló üzletember nem zárkózott el az együttműködéstől, ám ehhez az kellene, hogy a tiszta viszonyok mellett az egrieknek az NB III-ban legyen csapatuk a nyártól, mivel Jámborék – értesüléseink szerint – egyfajta „fiókcsapati" státuszt szánnak a hevesieknek.

Az, hogy Jámbor János már most beszálljon az egri labdarúgásba, szinte kizártnak tekinthető, mivel a felnőtt csapatot (elvileg) üzemeltető Egri FC Kft. hamarosan „bedől", hiszen óriási az adósságállománya; egyes értesülések szerint elérheti a 200 millió forintot is.

Tehát – amint azt az egyik egri szurkolói oldal is megjegyzi – a nyártól új klub alakulhat, nem a jelenlegi Egri FC megmentéséről van szó. A jelenlegi kilátástalan helyzet miatt a csapat el sem kezdte a felkészülést, szinte bizonyosan visszalép a bajnokságtól, a játékosok többsége pedig már távozott a klubtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik