NB III: fogadkoznak a Fradi-lázban lévő csepeliek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.11. 22:11
Az erőviszonyok nem mellettük szólnak, ráadásul a több ezer néző többsége sem őket bíztatja majd, ennek ellenére fogadkoznak az NB III-as csepeliek, akik a Nyugat csoportban listavezető Ferencváros II-t fogadják. Amint arról korábban már beszámoltunk: a házigazda csepeli klub bejelentette, hogy péntekig már 6000 belépőjegy elkelt a vasárnapi bajnokira.
„Nyerni szeretnénk, még akkor is, ha a realitása ennek elég csekély – mondta a csepeliek játékosa, Haraszkó Sándor a csepelfc.gportal.hu-nak. – Az utóbbi hetek eredményei után szeretnénk kapott gól nélkül lehozni ezt a mérkőzést. Ehhez azonban az egész csapatnak maximálisan kell koncentrálnia, méghozzá az első perctől kezdve az utolsóig. Ki kell segítenünk egymást, és nem hagyni esélyt az ellenfélnek a gólszerzésre. Szerencsére Csepelen mindig is sokan jártak meccsre, amiért nagyon hálásak vagyunk. Ők teszik igazán élvezetessé a hétvégéinket, és mi általuk érezzük magunkat labdarúgónak. Azok alapján, amiket a vasárnapi bajnokiról hallottam, fantasztikus dolog van készülőben. A futball nem létezik szurkolók nélkül. Mindenkit fel kell dobjon, hogy ennyi ember előtt játszhat. Biztos vagyok benne, hogy minden pillanatát élvezzük majd a vasárnapi kilencven percnek. Nincs mitől félnünk. Ugyanakkor bízom benne, hogy a hétvége mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt, természetesen pozitív értelemben.”

„Volt már szerencsém korábban is játszani több ezer ember előtt, ez nagyon jó érzés, ez adja meg a sava-borsát az egésznek – nyilatkozta a csepeliek kapusa, Botlik Dániel. – Nagyon örülnék, ha nyernénk a hétvégén, én úgy is állok hozzá, hogy ezt a mérkőzést meg kell nyernünk. Bár minden meccsen ezt szeretném, sajnos nem mindig jön össze. Most azért egy iksszel is kiegyeznék. Nekünk veszíteni valónk nincs, emelt fővel és teljes odaadással kell kimennünk a pályára. Még nem lett kimondva, de valószínű, hogy én védek. Fantasztikus szurkolóink vannak, példaértékű az az alázat, ahogy a csapathoz hozzáállnak. Nekem nagyon furcsa, hogy NB III-ban ilyen szurkolótábor áll mögöttünk, de nagyon jó érzés így pályára lépni.”

„Olvassuk az eladott jegyek számáról szóló híreket, mit mondjak, mi nem vagyunk ehhez hozzászokva – mondta Balogh István vezetőedző. – Minden játékos álma, hogy nagy közönség előtt játsszon. Kíváncsi vagyok, hogy játékosaimat ez milyen irányba befolyásolja majd: motiválja, vagy inkább lebénítja őket. Remélem, hogy felfokozott hangulatban játszunk, és egy pontot szerzünk azért. Annak, aki nem tud most pályára lépni, biztosan nagy csalódás lesz, de sajnos ilyen a futball, nem tudunk mindenkit bevetni. Úgy gondolom, hogy aki lehetőséget kap, az maximálisan akar majd bizonyítani. Bár általában a lelátóink nagy része kong az ürességtől, ez most nem így lesz. Akár telt házas mérkőzésünk is lehet a hétvégén. Aki eddig nem járt meccsekre, annak nem is lehet jobb alkalom, hogy kedvet kapjon a szurkoláshoz. Akik pedig rendszeres jár, azoknak természetesen kötelező a megjelenés. Meg kell mutatni, hogy a csepelieknek is van hangja, nem is kicsi!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik