NB III: Felsőtárkányban a Mezőkövesdről eltanácsolt védő

Vágólapra másolva!
2013.01.27. 06:36
A 35 esztendős Elek Norbert szombaton már pályára is lépett a Felsőtárkány színeiben az egri Imola-Hírlap Kupán, és szinte biztosan az NB III Mátra-csoportjában szereplő klubban folytatja pályafutását.

Amint arról korábban már beszámoltunk, Véber György vezetőedző javaslatára a mezőkövesdi vezetőség október végén felmentette Elek Norbertet az edzések látogatása alól, aki így bajnoki mérkőzéseken sem léphetett pályára. A játékos télen új csapatot kereshetett magának, és a napokban megegyezett a Felsőtárkány vezetőségével, így minden bizonnyal az NB III Mátra-csoportjában szereplő klubban folytatja pályafutását.Amint arról korábban már beszámoltunk, Véber György vezetőedző javaslatára a mezőkövesdi vezetőség október végén felmentette Elek Norbertet az edzések látogatása alól, aki így bajnoki mérkőzéseken sem léphetett pályára. A játékos télen új csapatot kereshetett magának, és a napokban megegyezett a Felsőtárkány vezetőségével, így minden bizonnyal az NB III Mátra-csoportjában szereplő klubban folytatja pályafutását.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a felsőtárkányiak nagyon közel állnak ahhoz is, hogy megszerezzék az Egerből távozó Romhányi Tamást, akit több csapat is szeretne leigazolni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik