NB III: a korábbi kövesdi edző juttathatja fel a Ceglédet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 14:53
A labdarúgó NB III-ban induló Ceglédi VSE vezetői megállapodtak a legutóbb Mezőkövesden dolgozó Varga Attilával, így a 2015–2016-os szezonban ő látja el a vezetőedzői feladatokat a Pest megyei klubnál – számolt be róla a cegledisport.hu.

Varga Attila 1989 és 1994 között Újpesten futballozott, majd Csepelen, Dunakeszin és a BKV Előre csapatában szerepelt. Továbbá légióskodott Izraelben, az FC Holon együttesénél. Varga Attila 1989 és 1994 között Újpesten futballozott, majd Csepelen, Dunakeszin és a BKV Előre csapatában szerepelt. Továbbá légióskodott Izraelben, az FC Holon együttesénél.

Edzői pályafutása 2009-ben kezdődött. Legnagyobb sikereit a Soroksár csapatával érte el, a XXIII. kerületiekkel kétszer is bajnok lett az NB III-ban. A 2014–2015-ös bajnokság tavaszi idényében az akkor már NB II-es Soroksártól a Mezőkövesdhez került, ahol előbb másodedzőként, majd a bajnokság végén megbízott vezetőedzőként dolgozott.

A Cegléd hosszú évek után a nyáron esett ki a másodosztályból. A Pest megyeiek elsődleges célja a visszajutás az NB II-be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik