NB II: Vayer is aláírt a ZTE-hez, Petrók és Huller nem kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 09:24
Csütörtök a szerződéskötések napja volt Zalaegerszegen. Czirjék Zoltán mellett Vayer Gábor is aláírt az NB II-es labdarúgócsapathoz.

Vayer szerződtetését már korábban bejelentették a zalaiak, de a Paksról érkező 34 éves támadó végül csak csütörtökön írta alá egy plusz egy éves szerződését a ZTE-hez.Vayer szerződtetését már korábban bejelentették a zalaiak, de a Paksról érkező 34 éves támadó végül csak csütörtökön írta alá egy plusz egy éves szerződését a ZTE-hez.

A két próbajátékos, Petrók Viktor védő és a csatár, Huller Ádám nem lesz a zalaiak játékosa, a szakmai stáb ugyanis nem javasolja szerződtetésüket.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZALAEGERSZEGI TE-NÉL
Érkezők: Csordás Szabolcs (Csákvár – kölcsönből vissza, majd Nyíregyháza), Czirjék Zoltán (Puskás Akadémia FC), Marcus Vinícius Batista dos Santos „Tanque” (brazil, Egri FC),Jasarevic Mahir(Lombard Pápa – kölcsönből vissza),Kondákor Dániel, Fujsz Richárd, Tóth Benjámin (mindhárman az ificsapatból),PaoloMavolo (Nagykanizsa – kölcsönből vissza), Vayer Gábor (Paks), Vörös Ákos (Hévíz – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Babos Barnabás (?), Budovinszky Krisztián (?), Jasarevic Mahir (Andráshida – kölcsönbe), Kocsárdi Gergely (visszavonult), Pavol Penksa (szlovák, ?), Mouhamadou Seye (szenegáli, Lombard Pápa – kölcsönből vissza), Marián Sluka (szlovák, ?),Alekszandr Tiskevics (fehérorosz, Kruoja Pakruojis – Litvánia), Vörös Ákos (Körmend – kölcsönbe)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik