NB II: törött bokával hagyott ki büntetőt a ZTE támadója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.30. 07:23
Nem játszhat a szerdai, Balmazújváros elleni Magyar Kupa-meccsen a ZTE labdarúgója, Daru Bence. Sőt a támadó számára véget is ért az őszi szezon, miután a Vác elleni hétvégi bajnokin letört a bokájából egy darab.

A zaol.hu-nak nyilatkozó támadó elmondta: a Vác elleni hazai mérkőzésen – a vendégek 2–1-re győztek – egyik ellenfele rálépett a lábára, így a bokája maga alá fordult. Fájdalmat érzett ugyan, de nem akkorát, hogy ne tudta volna folytatni a játékot. Gólerős játékosként – az előző szezonban 22 góllal lett gólkirály – egy büntető elvégzését is magára vállalta, amit aztán kihagyott. A szünetben viszont cserét kért: rá sem tudott már állni a lábára.zaol.hu-nak nyilatkozó támadó elmondta: a Vác elleni hazai mérkőzésen – a vendégek 2–1-re győztek – egyik ellenfele rálépett a lábára, így a bokája maga alá fordult. Fájdalmat érzett ugyan, de nem akkorát, hogy ne tudta volna folytatni a játékot. Gólerős játékosként – az előző szezonban 22 góllal lett gólkirály – egy büntető elvégzését is magára vállalta, amit aztán kihagyott. A szünetben viszont cserét kért: rá sem tudott már állni a lábára.

Az ősszel sérülésekkel bajlódó (boka, csonthártyagyulladás) Darunak három hétig kell gipszet viselnie, egy hétig fekvőt. A támadó, akire még vár egy vizsgálat, bízik benne, hogy nem kell műtenie a lábát, januártól edzhet, a tavaszi szezonban pedig elkerülik végre a sérülések, és ismét gólokkal tudja segíteni a csapatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik