NB II: technikás középpályást igazolt a Dorog

Vágólapra másolva!
2022.07.25. 12:16
null
Lustyik Levente a Dorog legújabb igazolása (Fotó: dorogifc.hu)
Lustyik Leventét szerződtette a másodosztály hétvégi rajtjára készülő Dorogi FC – olvasható a klub honlapján.

 

Lustyik Levente Orosházán kezdte pályafutását, majd Hódmezővásárhely érintésével került 2013-ban az MTK-hoz. A fővárosi csapatnál szépen végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban, a 2016–2017-es idényben pedig már a felnőttek között is bemutatkozhatott az MTK NB III-as tartalékcsapatában.

A technikás középpályás szerepelt kölcsönben Békéscsabán és Gyirmóton is, a másodosztályban eddig 36 alkalommal lépett pályára. A legutóbbi idényt az NB III Nyugati csoportjában szereplő Kelen SC-nél töltötte, ahol 31 bajnokin szerepelt és négy gólt szerzett.

A 23 éves játékos korábban tagja volt az U19-es és az U18-as válogatottaknak is, több mint 20 utánpótlás válogatott mérkőzésen játszott. A válogatott szereplések alkalmával négy gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők:Albert Ádám(Dabas-Gyón),Dani Zoltán Antal(SC Sopron – kölcsönből vissza),Gyurácz András(Budaörs),Kovács Olivér(Szolnok),Lakatos Csaba(Szolnoki MÁV), Lustyik Levente (Kelen SC),Magyari Szilárd(Soroksár),Molnár Zsombor(Vasas – kölcsönbe),Paudits Patrik(Kecskemét)
Távozók:Girsik Áron(Siófok),Izing Martin(?),Hajdú Roland(Soroksár – kölcsönből vissza),Horváth Roland(BVSC),Lőrincz Attila(?),Mursits Roland(Haladás),Nyíri Vince(Haladás),Szabó Lukas(szlovák-magyar, STK Samorín – Szlovákia),Zabari Dávid(Hódmezőváráshely)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik