NB II: Szabó János lett a Balmazújváros edzője

Vágólapra másolva!
2014.07.15. 06:48
A legutóbb Kazincbarcikán dolgozó Szabó János lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros új vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.

Szabó János legutóbb a 2012-13-as szezonban Kazincbarcikán dolgozott, de a gyenge szereplés miatt a 6. forduló után menesztették, ennek ellenére a Balmaznál most bizalmat szavaznak neki. Szabó János legutóbb a 2012-13-as szezonban Kazincbarcikán dolgozott, de a gyenge szereplés miatt a 6. forduló után menesztették, ennek ellenére a Balmaznál most bizalmat szavaznak neki.

„A beszélgetéseink során találkoztak az elképzeléseink, s egy ambiciózus szakembert ismertem meg a személyében – mondta a klub elnöke, Tiba István. – A tréneren kívül több érkező labdarúgóról is be tudok számolni. A már korábban említett Batizi-Pócsi Balázson kívül Kis Róbert és Reznek Donát Nyíregyházáról, Andorkó Sándor és Sigér Ákos Hajdúböszörményből érkezett, míg Sigér Dávid legutóbb Mezőkövesden volt kölcsönben a DVSC-től. A Lokitól még jönnek futballisták, de még egyeztetjük, hogy pontosan kik is lesznek azok."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (MTK, legutóbb Tatabánya kölcsönben), Kis Róbert, Reznek Donát (mindkettő Nyíregyháza Spartacus), Andorkó Sándor, Sigér Ákos (mindkettő Hajdúböszörmény), Sigér Dávid (DVSC-Teva, legutóbb Mezőkövesd kölcsönben)
Távozott/távozhat: Vólent Roland (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Vachtler Csaba (Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza), Szöllősi Ferenc (ZTE), Mokánszki Norbert (?), Sárközi Szabolcs (?), Privigyei Ádám (?), Murák Krisztián (?), Nagy Róbert (?), Forgács András (ZTE)
Kiszemeltek:Angyal Norbert (DVSC-DEAC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik