NB II: Sluka már alá is írt Egerszegen - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 17:02
Visszatért Zalaegerszegre a ZTE labdarúgócsapatának két korábbi játékosa, a legutóbb Siófokon szereplő középpályás, Marián Sluka.

A ZTE labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Marián Sluka Zalaegerszegen edz, és szerződtetéséről zajlanak egyeztetések.

A zaol.hu értesülései szerint már a megállapodás is megszületett, egy plusz egyéves szerződést kötöttek a középpályással.

A ztefc.hu híre szerint Szalai Tamás családi okokra hivatkozva kérte szerződésének felbontását. „Kérést bizonyos feltételek mellett akceptáltuk – nyilatkozta Dézsi Attila ügyvezető.

A szakmai stáb nem tart igényt Milas Ante és Budovinszky Krisztián további játékára sem, az ő távozásukkal kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések. Krajczár Ádám Hévíre kerül kölcsönbe. A klub honlapja szerint a ZTE korábbi védőjével, Leon Panikvarral folynak egyeztetések, de a legutóbb Pécsen szereplő játékos menedzsere, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, kevés az esély a visszatérésére.

A zaol.hu híre még a zalai klubbal kapcsolatban, hogy a havazás miatt elmarad a szombatra tervezett horvát NK Polet elleni felkészülési mérkőzés.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik