NB II: nigériai középpályással erősített a Puskás Akadémia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.21. 20:20
Chukwuchabem Enete „Morris” személyében nigériai támadó középpályással erősített a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában már biztosan bajnok Puskás Akadémia.

A 21 éves nigériai támadó középpályás, Chukwuchabem Enete, művésznevén Morris három évre szerződött a másodosztály Nyugati csoportjában két fordulóval a vége előtt már bajnok Puskás Akadémiához. A fiatal labdarúgó eddig csak hazájában futballozott, legutóbb a Heartland FC Owerri játékosa volt – adta hírül a pfla.hu.Chukwuchabem Enete, művésznevén Morris három évre szerződött a másodosztály Nyugati csoportjában két fordulóval a vége előtt már bajnok Puskás Akadémiához. A fiatal labdarúgó eddig csak hazájában futballozott, legutóbb a Heartland FC Owerri játékosa volt – adta hírül a pfla.hu.

Morris már be is mutatkozhatott új csapatában, a BKV Előre elleni 2–1-re elszenvedett bajnokin csereként kapott lehetőséget Benczés Miklós vezetőedzőtől.

A fiatal játékos amatőrcsapatokban futballozott egészen addig, míg a nigériai válogatott szövetségi kapitánya, Samson Siasia személyesen be nem ajánlotta a Heartland edzőjének, aki aztán szerződtette is. Azt ezt követően a nigériai U20-as válogatott keretbe is bekerült Morris 2012 januárjában próbajátékon vett részt a Videoton csapatánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik