NB II: négy új játékossal lett teljes a Kisvárda kerete

Vágólapra másolva!
2013.08.16. 13:32
Nacsa Péter, Nagy Bálint, Varga Attila és Barzó Gergő is szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdával, amely így összesen tizenegy játékossal erősített a nyáron.

Révész Attila vezetőedző a kisvárdai klub honlapján elmondta, hogy az új futballisták közül a többség aligha lesz egyből meghatározó játékos, de valamennyien a jövő emberei, akiket úgymond fel lehet építeni, és a tavasszal már hasznos tagjai lehetnek a csapatnak.

Az is szempont volt a keret kialakításakor, hogy az NB III-as bajnokságot nyerő csapatból mindenkire igényt tartottak a vezetők (egyedül Iván Attila kívánkozott vissza Tuzsérra, és Bagin Sándorból lett technikai vezető-másodedző), és nekik jár annyi, hogy a magasabb osztályban is megkapják a lehetőséget.

A Kisvárda szombaton hazai pályán a Sopron ellen kezdi az NB II-es szezont.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:Barzó Gergő(Ibrány), Kapacina Valér (Bp. Honvéd-MFA), Lakatos László, Pálvölgyi Balázs (mindkettő Nyírbátor), Myke Bouard Ramos(brazil, Salgótarjáni BTC),Nacsa Péter(Győri ETO FC),Nagy Bálint(Haladás),Dusan Pavlov (szerb, Egri FC), Sipos Tamás (Nyíregyháza Spartacus),Üveges Szabolcs (Putnoki VSE),Varga Attila(Ibrány)
Távozik/távozhat: Bagin Sándor (visszavonult), Iván Attila (Tuzsér)
Kiszemeltek:

NB II, AZ 1. FORDULÓ PROGRAMJA (augusztus 16–17.)
Augusztus 16., péntek
15.30: Dunaújváros PASE–Vasas (Tv: Duna)
Augusztus 17., szombat
16.30: Kozármisleny–ZTE
17.30: Ajka–Nyíregyháza
17.30: SZTK-Erima–Cegléd
17.30: Kisvárda–Soproni VSE
18.00: Siófok–Balmazújváros
19.00: Békéscsaba–Tatabánya
20.00: Szolnoki MÁV–Gyirmót FC-Győr

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik