NB II: műteni kell, a Vasas játékosa 8-9 hónapra kidőlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.09. 18:03
A Kazincbarcika elleni bajnoki mérkőzés első félidejében keresztszalag-szakadást szenvedő Murka Benedeket meg kell operálni – adott hírt játékosáról csütörtök délután a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján.

„Egy szerencsétlen mozdulatnál kifordult a lábam, azonnal éreztem, hogy nagy a baj – idézi a klubhonlap Murka Benedeket. – Már az első diagnózis után biztos volt, hogy súlyosan megsérült a keresztszalagom. Tegnap a stabilizációs tesztet követően derült ki, hogy elkerülhetetlen a műtét.”„Egy szerencsétlen mozdulatnál kifordult a lábam, azonnal éreztem, hogy nagy a baj – idézi a klubhonlap Murka Benedeket. – Már az első diagnózis után biztos volt, hogy súlyosan megsérült a keresztszalagom. Tegnap a stabilizációs tesztet követően derült ki, hogy elkerülhetetlen a műtét.”

Murka hozzátette: semmilyen fájdalma sincs, futhat, biciklizhet, és bízik benne, ha megfelelő izomzattal megy a két hét múlva esedékes műtétre, a rehabilitációs időszak jelentősen lerövidülhet.

„Egyszer már átestem hasonlón, tudom, hogy mi vár rám. Nem a legjobb érzés, de türelmes vagyok, és maximálisan megfogadom az orvosok tanácsát. Ha minden jól alakul, nyolc-kilenc hónap múlva újra a pályán lehetek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik