NB II: még várni kell a korábbi gólkirály visszatérésére

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2019.10.04. 13:52
Még a Szeged-Csanád GA ellen szeptember 15-én lejátszott és 5–3-ra elveszített bajnoki mérkőzésen sérült meg Daru Bence, a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár csatára. A 2016-ban másodosztályú gólkirályi címet szerző támadó visszatérésére még várni kell – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A 25 esztendős Daru Bence a Szeged-Csanád GA elleni, szeptember 15-i meccsen több testrészére is rúgást kapott. A vizsgálatok ezt követően megállapították, hogy a csatárt nem kell műteni, de hosszabb rehabilitációra lesz szükség – ez még most is tart, így Daru leghamarabb két hét múlva, a Soroksár ellen térhet vissza.

Daru Bence egyébként a 2015–2016-os kiírásban a Zalaegerszeg színeiben 22 találatával NB II-es gólkirályi címet szerzett. Azóta szerepelt Pakson, az ETO-ban és Nyíregyházán, Csákvárra pedig 2019 februárjában érkezett. Ebben az idényben hét másodosztályú bajnokin három gólt szerzett.

A csákváriak keretében egyébként Daru mellett Galambos Ádám és Kiprich Dániel sem bevethető – előbbinek még augusztusban eltörött az ujja, míg utóbbi a Siófok elleni szeptemberi bajnokin szenvedett talpsérülést.

A Csákvár amúgy remekül szerepel az NB II-ben, az együttes 18 ponttal az 5. helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik