NB II: legalább hat pont kell a száműzöttek visszatéréséhez

Vágólapra másolva!
2013.10.11. 06:52
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV keretébe akkor térhet vissza Bognár Zsolt és Bali Péter, ha a csapat a következő négy bajnoki mérkőzésen 6-9 pontot szerez. A csütörtöki megbeszélésen az is eldőlt, hogy Supka Attila folytathatja a munkáját.

Amint arról már beszámoltunk, Supka Attila döntése után – a szakmai igazgató javaslatára került ki a két labdarúgó a keretből – a játékosok petíciót fogalmaztak meg a klub vezetőinek, azt kérve, hogy Bognár Zsolt és Bali Péter visszatérhessen a keretbe.

A csütörtöki megbeszélés után eldőlt, hogy a jelenleg az U21-es együttessel tréningező két futballista akkor térhet vissza az együtteshez, ha a gárda a következő négy bajnoki mérkőzésen 6-9 pontot szerez.

„Hosszan átbeszéltük a csapat szezonbeli teljesítményét, és úgy döntöttünk, hogy minden marad a régiben, Supka Attila folytatja a munkáját – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Skála János, a klub elnöke. – Szeretnénk a rossz sorozatot megtörni, és továbbra is reális célnak tartjuk, hogy a bajnokság végére az első tízben legyünk. Először azonban fel kell zárkóznunk, a következő négy meccsre hat-kilenc pontot tervezünk. Ha ez így lesz, akkor a két játékos, Bognár Zsolt és Bali Péter visszatérhet a keretbe. Itt a lehetőség arra, hogy a csapat az egységét a szavak mellett tettekkel is bizonyítsa!'

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik