NB II: Jova és Rubus 2020-ig hosszabbított Nyíregyházán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.12. 21:02
Jova Levente és Rubus Tamás 2020-ig meghosszabbította a szerződését a Nyíregyháza Spartacusszal – adta hírül pénteken a hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat.

„Nagyon megszerettem a várost, jól érzem magam Nyíregyházán – idézi a klubhonlap Jova Leventét. – Szűcs Mihállyal a napokban ültünk le tárgyalni, és szinte azonnal igent mondtam, mert a klubnál remek munka folyik, a tulajdonos pedig olyan célokat tűzött ki, melyekért érdemes harcolni. Lucsánszky Tamással és Nagy Gáborral Soroksáron is együtt dolgoztam, jó az összhang, és biztos vagyok benne, hogy Nyíregyházán is nagyon eredményesek leszünk.”Jova Leventét. – Szűcs Mihállyal a napokban ültünk le tárgyalni, és szinte azonnal igent mondtam, mert a klubnál remek munka folyik, a tulajdonos pedig olyan célokat tűzött ki, melyekért érdemes harcolni. Lucsánszky Tamással és Nagy Gáborral Soroksáron is együtt dolgoztam, jó az összhang, és biztos vagyok benne, hogy Nyíregyházán is nagyon eredményesek leszünk.”

„Nyíregyháza már a második otthonom, szeretek itt élni – mondta a csapatot négy és fél éve erősítő, jelenleg súlyos sérülésből lábadozó Rubus Tamás. – Egyszer már nyertem Lucsánszky Tamással bajnokságot, és tudom, hogy újra sikerülni fog a feljutás. Komoly munkát végzünk, ennek pedig meglesz az eredménye. Amikor leültünk egyeztetni, nagyon gyorsan megállapodtunk. Erős klub épül Nyíregyházán, amelynek én is részese lehetek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik