NB II: ijesztő sérülést szenvedett a ZTE gólvágója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 17:25
Daru Bence, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC támadója a keddi, Nagymegyer elleni felkészülési találkozón bokasérülést szenvedett, de mivel a szalagok nem sérültek, van esélye arra, hogy a tavaszi rajtra felépüljön – számolt be róla a zaol.hu.

A játékost már az első félidő közepén le kellett hozni a pályáról, s a klub vezetői már kedden hazahozták őt az edzőtáborból, hogy az orvosok minél előbb megkezdhessék a kezelését.

„Nagyon megijedtem, hiszen korábban volt már hasonló szituáció után bokasérülésem – mondta a zaol.hu-nak NB II góllövőlistáját társbérletben vezető Daru Bence. – Jött felém egy passz, amire visszaléptem, teljes súlyommal a jobb lábamra nehezedtem, de a bokám aláfordult. Egy reccsenést hallottam és fájdalmat éreztem, lüktetett a sérült rész, szóval tényleg megijedtem. Hazajöttem Zalaegerszegre, ahol megvizsgáltak, de úgy tűnik, hogy nem sérültek a szalagok, hanem csupán ficamról van szó. Már rá is tudok állni, persze még sántítok, de a biztonság kedvéért egy bokaspecialistával még megnézetjük. Most úgy tűnik, ezt a hetet mindenképpen ki kell hagynom, de az biztos, hogy mindent megteszek azért, hogy a tavaszi rajton én is ott legyek."

A ZTE FC csütörtökön 11 órától a Sepsi OSK (román III. liga) együttese ellen játssza újabb felkészülési találkozóját Lipóton.

Daru Bence korábban arról beszélt, hogy szeretne húsz gól fölé jutni az NB II-es bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik