NB II: hosszabbított rutinos kapusával a DVTK

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.23. 18:28
null
Danilovics marad a DVTK-nál (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK meghosszabbította szerb kapusa, Braniszlav Danilovics szerződését – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A 33 éves kapuvédő 35 élvonalbeli mérkőzésen, s egy NB II-es találkozón védte a diósgyőriek kapuját. A rutinos kapus 2019 nyarán a Puskás Akadémiától igazolt a DVTK-hoz.

„Amikor 2019-ben Diósgyőrbe érkeztem, hittem benne, hogy olyan teljesítményt tudok nyújtani, aminek köszönhetően sokáig a DVTK játékosa leszek. Ezért örülök, hogy újabb szerződést írtam alá, és továbbra is a DVTK labdarúgója leszek. Az első pillanattól otthon éreztem magam Miskolcon, ami azóta sem változott. A jó hangulathoz hozzátartozik, hogy érezzük a szurkolók támogatását, és azt is, hogy a városban mindenki bízik a feljutásban, valamint a bajnoki cím megszerzésében” – mondta el Danilovics az aláírást követően.

„Mivel jól ismerjük Braniszlav Danilovics képességeit, türelmesek voltunk vele, miközben gerincműtétje után lábadozott. Mostanra teljesen felépült, ezért tárgyalásokba kezdtünk a közös folytatásról, ami eredményre vezetett. Póser Dániel remek teljesítményt nyújt a kapuban, de Danilovics korábbi teljesítményével, edzésmunkájával, valamint a felépülését követő eddigi egyetlen beugrásával kiérdemelte a szerződéshosszabbítást. Nagy versenyt várok tőlük a kezdőcsapatba kerülésért, ami mindkettőjüket a legjobb teljesítményre sarkallja, és ennek a csapat lehet az igazi nyertese” – nyilatkozta Benczés Miklós sportigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik