NB II: Hollandiát is megjárt támadóval erősített a Csákvár

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.16. 10:46
A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvárban folytatja a pályafutását Bencze Márk. A 21 éves játékos a Mezőkövesdtől érkezik klubhoz – számolt be róla a Csákvár honlapja.
Bencze Márk (Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország)
Bencze Márk (Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország)
Bencze Márk (Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország)
Bencze Márk (Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország)
Bencze Márk (Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország)

A szélsőként bevethető Bencze Márk a 2020–2021-es évadban a Mezőkövesd második csapatában játszott – 22 mérkőzésen 5 gólt szerzett –, de egy találkozón pályára lépett az NB I-ben is. Azt megelőzően a BFC Siófok játékosa volt, korábban a holland Vitesse utánpótlásában is megfordult. A Vasas-nevelésű labdarúgó tagja volt a magyar U17-es és U19-es válogatottnak.

„Mindenben megegyeztünk és a szerződést is aláírtuk a huszonegy éves támadó középpályással, a korosztályos válogatottakat végigjáró Bencze Márkkal, aki ma már be is kapcsolódik a munkába és hétfőn elutazik a csapattal az egyhetes büki edzőtáborba” – olvasható a Csákvár elnökének, Nagy Sándornak a nyilatkozata a klub honlapján.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők: Bencze Márk (Mezőkövesd), Auerbach Martin (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Bakos Szabolcs (Mosonmagyaróvár), Csirmaz István (Szolnoki MÁV), Dulló Martin (Szentlőrinc), Hosszú Zétény (PAFC II – kölcsönbe), Kalmár Benedek (Puskás Akadémia – kölcsönbe, legutóbb Kazincbarcika, kölcsönben), Körmendi Kevin (Puskás Akadémia –kölcsönbe, legutóbb Nafta Lendava – Szlovénia, kölcsönben), Murai Márk (BVSC), Takács Tamás (szerbiai, Mezőkövesd, legutóbb kölcsönben Kazincbarcika), Torvund Alexander (Mezőkövesd, legutóbb Szentlőrinc, kölcsönben)
Távozók
:
Albert István (Békéscsaba), Csató Martin, Murka Benedek (Vasas – kölcsönből vissza), Daru Bence (Szeged), Kocsis Bence (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan MTK), Madarász Márk (Puskás Akadémia, kölcsönből vissza, onnan Mezőkövesd), Markek Tamás (Puskás Akadémia), Mim Gergely, Major Gergő, Posztobányi Patrik Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Meszlényi Ábel (Iváncsa), Nándori Botond (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Budafok)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik