NB II: Heffler Norbert játszani akar, ezért igazolt Sopronba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.28. 09:39
A Nemzeti Sport Online már a hónap elején jelezte, hogy a paksi Heffler Norbert iránt érdeklődik az NB II-es Soproni VSE, majd vasárnap már arról írtunk, a középpályás meg is érkezett a másodosztályú csapathoz – egy nappal később be is jelentették a szerződtetését: fél évre kölcsönbe igazolt Supka Attila vezetőedző együtteséhez.

„Heffler Norbert személyében élvonalbeli labdarúgót igazolt klubunk. A labdarúgó 19 évesen mutatkozott be az első osztályban, 76 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a Pápa, a Siófok és a Paks színeiben. A játékos végigjárta az utánpótlás válogatottakat. A Paks színeiben Európa-liga-mérkőzésen is pályára lépett, gólt is szerzett. A 23 éves labdarúgó Paksról került fél évre kölcsönbe Sopronba, amennyiben a teljesítménye megfelelő lesz, klubunknak opciós megvetéli joga lesz rá nyáron” – adta hírül az NB II-ben kilencedik helyen álló soproni klub honlapja, az svse.hu.

„Szimpatikus számomra Sopron, szeretnék folyamatosan játszani, ezért döntöttem úgy, hogy az SVSE-hez igazolok. Jó lehetőség ez számomra, remélem, hogy kölcsönösen tudjuk egymást segíteni a csapattal. Nem tudom, a jövő mit hoz, egyelőre fél évre írtam alá” – nyilatkozta Heffler Norbert.

A játékos már ma bekapcsolódott a felkészülésbe, és ha a szakvezetés úgy dönt, akkor az e heti felkészülési mérkőzéseken pályára is léphet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOPRONI VSE-GYSEV-NÉL
Érkezők:Faggyas Milán(Szolnoki MÁV FC), Heffler Norbert (Paksi FC – kölcsönbe)
Távozik/távozhat: Balázs Richárd (?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik