NB II: Európa-liga-rutinnal felvértezett védő Kisvárdán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 20:43
Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda, méghozzá három új játékossal a fedélzeten – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.



Ahogy azt megírtuk, a Haladástól távozó Jánvári Gábor másfél évre szóló szerződést kötött a Kisvárdával. A szabolcsi csapatnál folytatja pályafutását a várdaiak honlapja szerint magyar felmenőkkel is rendelkező Rados Protics. A 30 éves szerb balhátvéd játszott Ukrajnában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában is, az FK Sarajevo színeiben pedig a 2014–2015-ös szezonban az Európa-liga főtábláján is szerepelt. Legutóbb a szerb élvonalbeli szabácsi Macsva futballistája volt.

A Honvéd-MFA játékosa, Soós Dávid is Kisvárdán folytatja, visszatér viszont Kispestre Erdélyi Botond. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a keret ezennel teljes, további változások nem várhatóak.

A csapat vasárnap Egyiptomba utazik edzőtáborozni, majd február elején Törökországba. A programban kilenc edzőmeccs szerepel, az ellenfelek kiléte még nem ismert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik