NB II: Engem már keresztre feszítettek volna – Borkai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.09. 08:44
Mint megírtuk, a budapesti székhelyű Ker-Gasztro Kft. lett az új tulajdonosa az ETO FC Győr labdarúgócsapatnak. A váltás kapcsán Borkai Zsolt, Győr polgármestere elárulta, a klub 400 millió forintos tartozást halmozott fel.

„Az elnök úr azért tá­vozott, mert közel 400 millió forintos adósságot halmozott fel, négy hónapja nem tudott kifizetni senkit – idézi a borsonline.hu Borkai Zsoltot. Az önkormányzat is azért nem utalta át a be­ígért 150 millió forintos éves támogatás második felét, mert nem láttam biztosítottnak a klub működését a jelenlegi formájában.”„Az elnök úr azért tá­vozott, mert közel 400 millió forintos adósságot halmozott fel, négy hónapja nem tudott kifizetni senkit – idézi a borsonline.hu Borkai Zsoltot. Az önkormányzat is azért nem utalta át a be­ígért 150 millió forintos éves támogatás második felét, mert nem láttam biztosítottnak a klub működését a jelenlegi formájában.”

„Az idény elején egyébként elutaltunk 75 millió forintot az egyesületnek, majd még negyvenet a futsalcsapat teremhasználatára, és újabb huszonötöt a működtetésére. Tehát jócskán szponzoráltuk az ETO-t. Éppen ezért felháborító, hogy Drucskó közpénzeket kótyavetyélt el. Nem vagyok túl boldog. Engem már keresztre feszítettek volna, ha így gazdálkodom az önkormányzat pénzével.”

Az új tulajdonosok határozott tervei szerint a jövőben a klubban különválik a labdarúgás és a futsal, amelyek még a Quaestor-csoport csődje miatt váltak eggyé 2015-ben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik