NB II: Cséke jött, Germán jöhet, Laah nem kell a Szparinál

Vágólapra másolva!
2011.02.03. 06:46
Ahogy arról beszámoltunk, az NB II-es Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata tegnap fölényes, 4–0-s győzelmet aratott az élvonalban szereplő Szolnoki MÁV FC ellen felkészülési mérkőzésen.

Két próbajátékos is szerepet kapott a Szpariban, a francia-kameruni balhátvéd, Fokva Laah és a Pápa 23 éves csatára, Germán Tamás, és láthatták a szurkolók a decemberben szerződtetett kameruni Makadji Boukart is, aki jól játszott a meccsen.

A találkozó után kiderült, hogy Germán továbbra is a kerettel készül, ő kölcsönbe érkezhet a klubhoz, az afrikai bekktől viszont elköszöntek.

Pályára lépett a találkozón a két évre Nyíregyházára szerződő Cséke György, a 195 centiméter magas védő legutóbb a Honvédban futballozott, és az élvonalbeli MTK is csábította.

„Mindig is ezer szállal kötődtem a nevelő klubomhoz, amelyben édesapám legendás futballista, később technikai vezető lett, és én is piros-kék színekben mutatkoztam be az élvonalban – mondta a szerdai meccs második félidejében lehetőséghez jutó Cséke György. – Brekk János vezetőedzővel december óta kapcsolatban álltam, és bár a klub bizonytalan helyzetéről szóló hírek idején kissé elbizonytalanodtam, a tréner arra kért, tartsak ki, amíg csak lehet. Most jött el a pillanat, hogy aláírjak, a hazatérésre vonatkozó döntésemet az MTK-nál is tudomásul vették."

Nem csak érkezők, hanem távozók is vannak: lezárult Fekete Ádám ügye, a csatár hosszabbított a klubbal, de a tavaszi szezonban Szigetszentmiklóson szerepel majd kölcsönjátékosként, Peter Struhar kölcsönadását pedig meghosszabbította a Szpari, a légiós tavasszal is a szlovákiai DAC csapatában szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik