NB II: Balogh Pál lett a feljutó DEAC vezetőedzője

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 12:36
null
Balogh Pál hosszú távra tervez Debrecenben (Fotó: <a href="https://deac.hu/labdarugas/balogh-pal-lett-a-labdarugocsapat-vezetoedzoje/" target="_blank">deac.hu</a>)
A nyártól Balogh Pál vezeti a labdarúgó NB II-be feljutó DEAC edzéseit – adta hírül a haon.hu. Nem sokkal később a hírt a klubhonlap is megerősítette.

 

A regionális portál a klub keddi sajtótájékoztatójáról közölt beszámolójában megemlíti, a 46 éves szakember korábban dolgozott a másodosztályú Szolnok vezetőedzőjeként, legutóbb pedig a Dorog szakmai igazgatója volt.

„A hagyományok megőrzését fontos feladatnak tekintjük. Az edzőkeresés során több szempontot is szem előtt tartottunk. Olyan trénerrel szerettünk volna megállapodni, aki jól ismeri a másodosztályt, emellett egyetemi végzettséggel is rendelkezik. A szakmai stáb kialakítása jelenleg is zajlik, az már biztossá vált, hogy Tóth Ferenc marad a kapusedző” – idézi Pöszmet Tibor sportigazgatót a klub honlapja.

A két plusz két évre aláíró Balogh Pál szerint nem lesz ismeretlen a város.

„A feleségemet Debrecenben ismertem meg. Labdarúgóként is szerettem volna itt pályára lépni, ez mégsem jött össze. Közel hét éve dolgozom az NB II-ben. Antal Gáborral – aki a csapat pályaedzője lesz – jól ismerjük egymást, hiszen hosszú ideje dolgozunk együtt. Első körben szeretnénk stabilizálni helyünket a másodosztályban. Úgy vélem, kis lépésekben lehet előrehaladni. A szenvedélyt, az alázatosságot, a kohéziót és az állandóságot elengedhetetlennek tartom. Bízom benne, hogy sikeres lesz az együttműködés” – mondta ezt már a hosszú távra tervező vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik