NB II: az exújpesti „El Maestro” aláírt Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 18:50
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza bejelentette, hogy Nikon „El Maestro” Jevtics, az Újpest FC korábbi játékosa a szabolcsi csapatnál folytatja.

Jevtics másfél évre kötelezte el magát a Nyíregyházához – adta hírül a szon.hu. A Kaposvári Rákóczi játékosa, Katona György szerdán csatlakozik a Szpari keretéhez (ha jól teljesít az edzéseken, szerződtetik), Mészáros Márk és Petneházi Márk szabadlistára került. Mint arról beszámoltunk, a litván Marius Kazlauskas személyében egy a Dinamo Moszkvát is megjárt próbajátékos érkezett a klubhoz, valamint a Vasastól érkező korosztályos válogatott védő, Tóth Máté is a csapattal edz.szon.hu. A Kaposvári Rákóczi játékosa, Katona György szerdán csatlakozik a Szpari keretéhez (ha jól teljesít az edzéseken, szerződtetik), Mészáros Márk és Petneházi Márk szabadlistára került. Mint arról beszámoltunk, a litván Marius Kazlauskas személyében egy a Dinamo Moszkvát is megjárt próbajátékos érkezett a klubhoz, valamint a Vasastól érkező korosztályos válogatott védő, Tóth Máté is a csapattal edz.

A klub hivatalos honlapjának nyilatkozó Sipos Zoltán ügyvezető igazgató elmondta: támadóbb felfogású, mentálisan erősebb játékosokkal igyekszik erősíteni a Nyíregyháza, Nikon Jevtics pedig Borbély László menedzser segítségével érkezett. A klub megállapodott a Nyírsulival az akadémisták közös megfigyeléséről, a legnagyobb tehetségekkel a Nyíregyháza már 17 éves korukban szerződést köt. 2013 őszétől a Nyíregyháza NB III-as fiókcsapatot tervez indítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik