NB II, átigazolások: tovább erősített a Szpari és a Várda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 21:52
Dvorschák Gábor, Heffler Norbert és Tamási Zsolt a Nyíregyházában folytatja a pályafutását – tudtuk meg az NB II-be feljutó szabolcsi labdarúgóklub hivatalos honlapjáról.

A Mezőkövesdről érkező három labdarúgóval szóban megállapodott a Nyíregyháza, és napokon belül írásban is rögzítik a szerződéseket. Dvorschák, Heffler és Tamási csütörtökön már csatlakozott is az edzőtáborban készülő kerethez, amely még nem végleges – a vezetőség továbbra is tárgyal.Dvorschák, Heffler és Tamási csütörtökön már csatlakozott is az edzőtáborban készülő kerethez, amely még nem végleges – a vezetőség továbbra is tárgyal.

Kisvárda: a klub a hivatalos honlapján jelentette be a „fiatalként” is bevethető Talabér Attila (MTK), Tihanyi Olivér (Haladás) és Lukács Richárd (Jászberény) szerződtetését. Talabér és Tihanyi egy évre kölcsönbe érkezik, Lukács 2018 nyaráig írt alá.

Békéscsaba: a Nemzeti Sport Online információi szerint távozik Koszó Balázs. A védelem közepén és jobb oldalán bevethető 28 éves, kétszeres NB II-es bajnok, egyszeres kupagyőztes játékos – aki korábban éveken át Kecskeméten szerepelt – összességében 2.5 esztendő után hagyja el a Békécsabát, szabadon igazolható.

Vác: biztossá vált ifjabb Nyilas Elek és Nagy Richárd – a vezetőedző, Nagy Tibor fia – szerződtetése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik