NB II: Alig várom, hogy túl legyek ezen az egészen – Haris

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 20:07
null
Haris Attila speciális vállrögzítővel játszott a Paks ellen (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)
Műtétre vár Haris Attila, az NB I-ből kieső DVSC labdarúgója, aki még június elején szenvedett súlyos vállsérülést, de a Paks elleni idényzárón mégis pályára lépett.

 

A játékos válla a Kaposvár elleni mérkőzésen ugrott ki, akkor a klub azt közölte, hogy ebben a bajnokságban Haris már nem játszhat. Ehhez képest a Paks elleni idényzárón – amelyen eldőlt, hogy kiesik a DVSC – viszont ott volt a pályán.

„A rehabilitációs edzőm által jött a lehetőség, hogy egy rögzítő segítségével vállalhatom a játékot az év utolsó bajnokiján. Mindenki azt mondta, ennél rosszabb már nem lehet a vállam, így nyilván egyből rábólintottam, nem érdekeltek a következmények. Mindenképp segíteni szerettem volna a csapatnak, úgy álltam be, hogy nem féltem magam és teljes erőbedobással teljesítek” – mondta Haris.

A játékos vállát hamarosan megoperálják.

„Most már tényleg csak a műtét van hátra, hamarosan meglesz a pontos időpontja. Addig persze edzek, odafigyelek az ütközésekre, hisz nem akarom kísérteni a sorsot. Van bennem egy kis félsz, de alig várom, hogy túl legyek ezen az egészen. Aztán pedig kezdetét veszi a rehabilitáció, melyet követően egy jó nagy motivációlökettel állok ismét munkába” – nyilatkozta Haris.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik