NB II: a Sopron rutinos játékosokkal erősítene a télen

Vágólapra másolva!
2015.12.02. 11:00
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE helyzete a nyári gondok után stabilizálódott, a nyugat-magyarországi csapat 19 ponttal a 11. helyről várhatja a tavaszi folytatást. A soproniak szeretnék megerősíteni a keretüket, méghozzá rutinos játékosokkal.

„A nyári bizonytalanság után szurkolónak és klubvezetőnek is megnyugtató ránézni a tabellára. Színvonalas a bajnokság, sok az azonos tudású csapat. Láthatjuk, milyen szoros a mezőny: egyetlen plusz győzelem esetén a hetedik helyen tanyáznánk. De azt mondom, ne legyünk telhetetlenek! Kicsit féltem az elején, hiszen rengeteg rutintalan, fiatal játékossal indultunk neki a szezonnak, ám aztán elkezdtek jönni a győzelmek, s ez végül 19 pont megszerzéséhez volt elég. Ami szintén szép eredmény: a Magyar Kupában a 16 közé jutottunk” – értékelt Skála János, az SVSE elnöke, aki a téli átigazolási tervekről is szót ejtett.Skála János, az SVSE elnöke, aki a téli átigazolási tervekről is szót ejtett.

„A lefolytatott sikeres tárgyalásoknak köszönhetően lesz lehetőség a keret megerősítésére. Természetesen anyagi lehetőségeink nem végtelenek, de a kimondottan ügyes és lelkes fiatalok mellé kell egy-két rutinosabb játékos. Itt szeretném megemlíteni: klubelnökként külön örülök neki, hogy Holdampf Gergő, Sifter Tamás, Pados Patrik, Maráczi József és Pető Benjámin révén soproni futballisták is szerepet vállaltak a sikeres őszi szereplésben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik