NB II: a Puskás Akadémiától igazolt a Diósgyőr

Vágólapra másolva!
2022.06.16. 20:06
null
Csirmaz István a több játéklehetőség reményében igazolt a Diósgyőrhöz (Fotó: DVTK)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Lukács Dániel után átigazolta a 27 éves szélső védőt, a Puskás Akadémiától érkező Csirmaz Istvánt.

 

„Talán nem kell külön ecsetelni, hogy egy borsodi játékosnak mit jelent a DVTK és ez a közeg. Nagyon örülök, hogy itt vagyok! – mondta Csirmaz István. – Ígérgetni nem fogok, magamról jót és rosszat sem szeretnék mondani, majd a közönség és a szakmai stáb eldönti, érdemes volt-e szerződtetni. Bízom benne, hogy jó játékkal és gólpasszokkal, gólokkal tudom hozzásegíteni a csapatot az élvonalba jutáshoz.”

Csirmaz Mezőkövesden született, és 19 évvel később kék-sárga színekben mutatkozott be az élvonalban 2014-ben, majd kölcsönben Szolnokon és Cegléden szerepelt. Ezt követően végleg szerződtette a Szolnok, amelyben gyorsan alapemberré vált, tavaly nyáron pedig a Csákvár hívta. Teljesítményére Felcsúton is felfigyeltek, mindössze öt mérkőzés után átköltözött a „szomszédba”. Az előző idényben a Puskás Akadémia védelmének jobb szélén Szolnoki Roland, a bal oldalon Nagy Zsolt volt a posztriválisa, így összesen csak hét mérkőzésen lépett pályára.

A szerződés részleteiről nem tájékoztatott a Diósgyőr.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Csirmaz István (Puskás Akadémia), Lukács Dániel(Kecskeméti TE),Makrai Gábor (Csákvár – kölcsönből vissza),Zsemlye Balázs(Pécsi MFC – kölcsönből vissza)
Távozók:Bokros Szilárd(Puskás Akadémia – kölcsönből vissza),Borsos Vilmos(Paks – kölcsönből vissza),Dejan Karan(visszavonult),Kocsis Dominik(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Lucas(brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönből vissza),Orosz Marcell(Debreceni EAC – kölcsönből vissza),Polgár Kristóf (?),Rotem Keller(izraeli, Maccabi Netanya – Izrael, kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik