NB II: a listavezető ellen térhet vissza a házi gólkirály

Vágólapra másolva!
2016.02.22. 17:39
Sérülés miatt kihagyta a Csákvár elleni, első tavaszi bajnoki mérkőzést a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda házi gólkirálya, Erős Gábor. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a 35 esztendős játékos a mai napon már edzett (igaz, még társaitól külön), és a hétvégi, Gyirmót elleni mérkőzésen visszatérhet a csapatba.

A rutinos irányító a szabolcsiak utolsó, Szatmárnémeti elleni felkészülési mérkőzésén szenvedett ínsérülést, ezért a szakmai stáb nem kockáztatta játékát a Csákvár elleni bajnokin. Erős azonban ma már egyedül edzett, kedden pedig társaival gyakorolhat, így nem lesz akadálya annak, hogy a listavezető Gyirmót elleni szombati meccsen visszatérhessen a pályára.

Az egykoron többek között a Fradiban, Győrben, Kispesten és Pécsen is futballozó 35 esztendős középpályás 14 mérkőzésen szerzett tíz góljával a Kisvárda legeredményesebb labdarúgója a szezonban.

A Kisvárda az NB II 16. fordulójában egyébként úgy játszott 3–3-as döntetlent a Csákvárral, hogy – első csapatként a bajnokságban – emberhátrányban játszva tudott pontot menteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik