NB II: a korábbi ZTE-tréner lett a Szeged új vezetőedzője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.05. 17:43
null
Dobos Barna lett a Szeged új vezetőedzője (Fotó: Szeged-Csanád GA)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA kinevezte új vezetőedzőjét, Dobos Barnát, akivel két évre szóló szerződést kötött – számolt be róla a klub honlapja.

 

Mint beszámoltunk róla, a portugál Joao Janeiróval hétfőn bontott szerződést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, amely már meg is találta új vezetőedzőjét, aki nem más, mint Dobos Barna.

A tréner idén februárig az élvonalban szereplő ZTE vezetőedzője volt, korábban pedig évekig Dunaújvárosban dolgozott. Mindkét együttessel kivívta a feljutást az NB I-be. Dobos civilben gyógyszerész, a járvány idején a családi patikában segített az embereknek.

„Biztos gazdasági és sportszakmai háttér, valamint a közös akarat mind szükségesek ahhoz, hogy reális cél legyen az élvonalba kerülés – ecsetelte a szeged-grosicsakademia.hu-n Dobos Barna. – Szeged – mint az ország egyik legnagyobb városa – ezzel a meglévő infrastruktúrával, azzal a szeretettel, amivel a város a labdarúgás felé fordul, illetve ezzel a szurkolótáborral mindenképpen megérdemelne egy első osztályú klubot, de lépésről lépésre szabad csak haladni. A rövid távú cél az, hogy csatlakozzunk az NB II élmezőnyéhez. Úgy gondolom, hogy Szeged vonzó lehet minden labdarúgó számára, ezért bizakodó vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen együttessel tudunk nekivágni a következő szezonnak."

A Szeged 34 pontot szerezve a hétfőn befejezettnek nyilvánított NB II-es bajnokság 12. helyén végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik