NB II: a harmadosztályból érkezett hátvéd a Gyirmóthoz

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.02.06. 07:01
null
A Gyirmót új szerzeménye, Karacs Dániel (Fotó: <a href="https://gyirmotfc.hu/belso-vedovel-erositettunk/">gyirmotfc.hu</a>)
A téli felkészülés során a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr két védője, Lázár Patrik és Németh Bence is súlyos sérülést szenvedett, mindkettejükre műtét és hosszú kihagyás vár. Ezért a gyirmótiak mindenképpen meg akarták erősíteni a hátvédsort, így hozzájuk került Radics Márton a Puskás Akadémiától, most pedig leigazolták Karacs Dánielt, aki legutóbb az NB III-as Monorban futballozott – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 26 esztendős Karacs Dániel pályafutása során szerepelt Újbudán és a Budafoki MTE-ben, míg az utóbbi éveket az NB III-as Monorban töltötte. A nagypályás futball mellett a Ferencváros futsalcsapatában is játszott hét évig, legutóbb pedig a BAK futsalegyüttesében szerepelt.

Január végén jött a Gyirmót megkeresése, aminek nagyon örültem – mondta Karacs a klub honlapján. – Szeretnék élni a lehetőséggel és olyan teljesítményt nyújtani, hogy a tavaszi idény után a nyáron életbe léphessen a megállapodásunkban rögzített két év hosszabbítást magában foglaló opció.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Karacs Dániel (Monor), Kirják Henrik (Budafok), Lencse László (MTK), Radics Márton (Puskás Akadémia – kölcsönbe)
Távozók
: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik