NB II: a DVSC korábbi támadója a DEAC-hoz igazolt

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.27. 15:58
null
Bereczki Dániel a DEAC-nál folytatja (Fotó: deac.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő DEAC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Bereczki Dánielt.

 

A 25 éves támadó ebben az idényben a szintén másodosztályú Kazincbarcikánál szerepelt, melynek színeiben összesen 22 tétmérkőzésen jutott szóhoz, ezeken egyszer volt eredményes.

Bereczki Dániel korábban évekig a DVSC játékosa volt, az NB I-ben is pályára lépett 22 találkozón. A futballista a jelenlegi idény végéig kötelezte el magát a DEAC-hoz.

„Debreceni vagyok, az előző félévet leszámítva mindig itt játszottam. Az ősszel is figyelemmel követtem a DEAC teljesítményét. Tisztában vagyok azzal, hogy sokszor az utolsó pillanatokban úszott el a pontszerzés, ennek fényében szerintem nem reális a csapat jelenlegi helyezése. A barcikai kitérő abból a szempontból pozitív volt, hogy viszonylag sok játéklehetőséget kaptam, így a súlyos sérülésem után játékban és erőnlétben egyaránt megfelelő szintre jutottam. Főleg szélsőként vetettek be eddig, de támadóként sem jövök zavarba. Szeretem a kombinatív futballt, bízom benne, hogy gólokkal és gólpasszokkal tudom meghálálni a bizalmat” – nyilatkozta Bereczki.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI EAC-NÁL
Érkezők: Bényei Balázs, Kenderesi Dávid, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf, Sárosi Norbert (mindannyian DVSC – kölcsönbe), Sidibe Ibrahima (szabadon igazolhatóként), Zachán Péter (szabadon igazolhatóként), Zöldesi Illés (Kisvárda – kölcsönbe), Bereczki Dániel (Kazincbarcika)
Távozók: Belényesi Csaba (Dorog), Burai Erik (DVSC, kölcsönből vissza), Damásdi Alex (DVSC, kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik