Megyei foci: pécsi henger, volt fradista triplája Kaposváron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.13. 18:28
Szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. Hétvégi meccskörkép Pápától Kecskemétig.

A Bács-Kiskun megyei I. osztály szombati rangadóján a Kiskunfélegyháza 1–0-ra nyert a Kecskemét ellen, és vezeti a csoportját. A Kecskemét a 4. helyen áll a tabellán.

Baranya megyében a szezont később kezdő PMFC vasárnap a második idegenbeli meccsén megszerezte az első győzelmét vendégként. A pécsiek 6–0-ra nyertek Beremenden, így három forduló alatt hét pontot szereztek, de mivel két meccsel kevesebbet játszottak, mint a legtöbb riválisuk, jelenleg még csak a középmezőnyhöz tartoznak a tabellán.

Veszprém megyében a Pápai Perutz FC 3–0-ra győzött a Peremarton SC Berhida ellen. A korábban ugyancsak élvonalbeli, az előző idényben az NB II-től búcsúzó, de anyagi gondok miatt az új szezonban csak a Somogy megyei élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi a Somogyvár ellen nyert szombaton 10–0-ra. A korábban a Ferencvárosban is szereplő Jovánczai Zoltán három találattal vette ki a részét a kaposvári gólparádéból, de csapata így sem vezeti a tabellát.

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Beremend–PMFC 0–6

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kiskunfélegyháza–Kecskemét 1–0

Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 15 pont, 2. Tiszakécske 12, 3. Kiskunhalas 10, 4. Kecskemét 9

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Somogyvár 10–0

Az élcsoport:
1. Balatonlelle 15 pont, 2. Kaposvár 14, 3. Karád 13

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápai Perutz FC–Peremarton SC Berhida 3–0

Az élcsoport
: 1. Úrkút 15 pont, 2. Veszprém 12, 3. Pápa 10

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik